Vse od leta 1898 pa do danes je jedilni škrob Dr. Oetker Gustin preverjen dodatek pri kuhanju in peki peciva. Gustin koruzni škrob ima vsestransko uporabo. Uporabljamo ga za vezavo kremnih juh in različnih omak ali za še bolj odlično testo za torte, piškote ali pecivo. Gustin je izdelek brez glutena.
Sestavine:
Koruzni škrob.
Lahko vsebuje:
Lahko vsebuje sledi GLUTENA, JAJC, MLEKA in OREŠKOV.
Navodila za pripravo:
Jedilni škrob v testu uporabljamo tako, da del moke nadomestimo z Gustinom in testo postane sočnejše. Za vezavo kremne juhe in omake jo dodamo v vročo jed ob stalnem mešanju in na kratko zavremo. Uporablja se po individualnem receptu.
Hranilne vrednosti:
na 100g | v 1 porciji | |
---|---|---|
Energija | 1.471/ 346 kJ/ kcal | kJ / kcal |
Maščobe | 0,0 g | g |
Nasičene maščobe | 0,0 g | g |
Ogljikovi hidrati | 86 g | g |
Sladkor | 0,0 g | g |
Beljakovine | 0,5 g | g |
Sol | 0,04 g | g |
Shranjevanje:
Hraniti na suhem in hladnem.