Znana marmorna torta je zdaj v novi izdaji, enostavni za pripravo. Marmorni kolački vas bodo razveselili s svojim finim okusom in posebnim videzom.
Znana marmorna torta je zdaj v novi izdaji, enostavni za pripravo. Marmorni kolački vas bodo razveselili s svojim finim okusom in posebnim videzom.
Sestavine:
PŠENIČNA moka, sladkor, PŠENIČNI škrob, 3,7% manj masten kakav v prahu, dekstroza, sredstvi za vzhajanje (E 450, E 500), sredstva za zgoščevanje (E 412, E 415, E 466), rižev škrob, emulgatorji (E 415, E 471, E 433), aroma.
Lahko vsebuje:
Izdelek lahko vsebuje: JAJCA, MLEKO in OREŠKE.
Navodila za pripravo:
1. PRIPRAVA: Najprej položite 12 papirnatih modelčkov na pekač in segrejte pečico.
2. PRIPRAVA TESTA: Mešanico za testo stresite v posodo za mešanje. Dodajte jajci, vodo in olje ter z metlico za stepanje naredite gladko testo. Žlico koščkov čokolade pustite na strani, ostalo čokolado pa vmešajte v testo.
3. PEČENJE: S pomočjo dveh žlic enakomerno razporedite testo v modelčke. Napotek: Modelčke napolnite samo do polovice. Ostanek koščkov čokolade razporedite po testu. Pekač postavite v sedino pečice.
Čas in temperaturo pečenja prilagodite vaši pečici. Ko so mafini pečeni, jih odstranit iz pekača in pustite, da se v modelčkih ohladijo.
Hranilne vrednosti:
Informacije o povprečni hranilni vrednosti | |||
na 100g | Na 100 g pripravljenega proizvoda | Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal) % | |
Energijska vrednost | 1533 kJ 361 kcal |
1754 kJ 420 kcal |
21 % |
Maščobe -od tega nasičene maščobe |
1,2 g 0,6 g |
24 g 3,5 g |
34 % 18% |
Ogljikovi hidrati -od tega sladkorji |
80 g 40 g |
44 g 22 g |
17 % 24% |
Beljakovine | 6,4 g | 6,0 g | 12 % |
Sol | 1,2 g | 0,76 g | 13 % |
Shranjevanje:
Hraniti na suhem in hladnem.
Uporaba:
Za testo je treba dodati: 2 jajci (velikost M), 75 ml vode, 125 ml olja.