Royal puding čokolada 3+1

Šifra izdelka: 170007110 EAN: 5997381344326
1,80 cena vključuje DDV
Teža:  200 g Dimenzije:  3 × 13 × 16 cm

Na zalogi

Prašek za puding z okusom čokolade za 1/2 l mleka, za približno 4 porcije.

Potrebujete vrečko Royal pudinga, 5 žlic sladkorja (50 g), 1/2 litra mleka.
Priprava:
1. Prašek za puding zmešajte s 5 žlicami sladkorja. Dodajte 6 žlic hladnega mleka in mešajte, da dobite gladko maso.
2. Preostalo mleko zavrite, odstavite z ognja in primešajte pudingovo maso.
3. Puding nato še 2-3 minute kuhajte in pri tem ves čas mešajte.
4. Vroč puding vlijte v skodelice, ki ste jih oplaknili s hladno vodo in pustite, da se ohladi. Puding lahko pred serviranjem prelijete s sadnim sirupom.

Sestavine:

Koruzni škrob, 20% čokolada v prahu (sladkor, kakavova masa, manj masten kakav v prahu, aroma), kakavovi deli: najmanj 48,2%, manj masten kakav v prahu, sol.

Lahko vsebuje:

Izdelek lahko vsebuje: GLUTEN, JAJCA, MLEKO in OREŠKE.

Navodila za pripravo:

Prašek za puding z okusom čokolade za 1/2 l mleka, za približno 4 porcije.

Potrebujete vrečko Royal pudinga, 5 žlic sladkorja (50 g), 1/2 litra mleka.
Priprava:
1. Prašek za puding zmešajte s 5 žlicami sladkorja. Dodajte 6 žlic hladnega mleka in mešajte, da dobite gladko maso.
2. Preostalo mleko zavrite, odstavite z ognja in primešajte pudingovo maso.
3. Puding nato še 2-3 minute kuhajte in pri tem ves čas mešajte.
4. Vroč puding vlijte v skodelice, ki ste jih oplaknili s hladno vodo in pustite, da se ohladi. Puding lahko pred serviranjem prelijete s sadnim sirupom.

Hranilne vrednosti:

Informacije o povprečni hranilni vrednosti
na 100g Na 100g pripravljenega proizvoda z dodatkom 50g sladkorja in 500 ml mleka (1,5 % m.m.) Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal) %
Energijska vrednost 460 kJ
109 kcal
653 kJ
154 kcal
8 %
Maščobe
-od tega nasičene maščobe
1,8 g
1,2 g
2,6 g
1,7 g
4 %
9%
Ogljikovi hidrati
-od tega sladkorji
20 g
14 g
28 g
20 g
11 %
22%
Beljakovine 3,2 g 4,5 g 9 %
Sol 0,21 g 0,30 g 5 %

Shranjevanje:

Hranite na suhem pri sobni temperaturi.