Tiramisu 100g

Šifra izdelka: 170023587 EAN: 5997381362504
1,99 cena vključuje DDV
Teža:  100 g Dimenzije:  2,6 × 12,2 × 15,7 cm

Na zalogi

Hitro in enostavno pripravite italijansko specialiteto. To najljubšo sladico lahko z Dr. Oetker zmesjo za tiramisu pripravite in v njej uživate kot kremasto sladico, s pomočjo piškotov in kakava pa lahko hitro pripravite Tiramisu sladico kot ste jo vajeni v restavracijah/ slaščičarnah. Zahvaljujoč vrhunskim sestavinam in navodilom, ki so opisane korak po korak, vsak lahko postane mojster italijanske kuhinje. Razvajajte sebe, svojo družino in goste s to specialno sladico. Pakiranje zadostuje za pripravo 8-10 sladic.

Sestavine:

Sladkor, posneto MLEKO v prahu, modificirani škrob, glukozni sirup, kokosovo olje, emulgator (E 472b), želatina, MLEČNE beljakovine (vsebuje LAKTOZO), MASKARPONE SIR 1,1%, aroma, sol, barvilo (karoteni), stabilizator (natrijevi fosfati).

Lahko vsebuje:

Lahko vsebuje: GLUTEN, JAJCA in SOJO.

Navodila za pripravo:

  1. Vsebino vrečke stresite v posodo za mešanje. Dodajte 350 ml hladnega mleka. Najprej premešajte z električnim mešalnikom pri najnižji hitrosti, nato 4 minute stepajte pri najvišji hitrosti.
  2. Zmešajte 200-300ml močne kave espresso, 1 veliko žlico ruma ali likerja Amaretto in 2 vrečki Dr. Oetker vanilijevega sladkorja. Z mešanico prepojite polovico (125g) piškotov (ali eno biskvitno podlago), jih zložite v model velikosti 25x15cm ter prekrijte s polovico pripravljene kreme za tiramisu. Postopek ponovite z drugo polovico piškotov (ali z drugo biskvitno podlogo) ter s preostalo mešanico kave in kreme za tiramisu. Sladico postavite za 2-3 ure v hladilnik. Preden jo postrežete, posujte po vrhu kakav v prahu.

Hranilne vrednosti:

Informacije o povprečni hranilni vrednosti
na 100g na 100 g pripravljenega proizvoda z dodatkom 350 ml mleka (1,5 % m.m.) Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal) %
Energijska vrednost 1905 kJ
452 kcal
576 kJ
137 kcal
7 %
Maščobe
-od tega nasičene maščobe
14 g
13 g
4,3 g
3,6 g
6 %
18%
Ogljikovi hidrati
-od tega sladkorji
71 g
51 g
20 g
15 g
8 %
17%
Beljakovine 10 g 4,9 g 10 %
Sol 0,57 g 0,23 g 4 %

Serviranje:

Kremo tiramisu lahko postrežete kot desertno kremo. Kremo vlijemo v posodice željene oblike, pustimo pol ure v hladilniku in pred serviranjem potresemo s kakavom v prahu.

Shranjevanje:

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Uporaba:

Pripravi se s 350 ml mleka.