Ta pasta vsebuje najkvalitetnejša semena vanilije iz Madagaskarja. Uporablja se za aromatiziranje tort in sladic, še posebej okusna pa je v sladoledu, panna cotti, stepeni smetani in palačinkah. Odlična je tudi kot dodatek k čokoladi, preprosto se meša in topi. Recept je primeren tudi za vegane. Vsebuje 15 % izvlečka bourbonske vanilije in 2 % semen vanilije.
Sestavine:
Sirup iz invertnega sladkorja, voda, 15 % Bourbon vanilijevega ekstrakta v alkoholni raztopini, 2 % ekstrahiranih vanilijevih semen, sladkor, sredstvo za zgostitev (tragakant). Vsebnost alkohola: 5,1%. Živilo ni primerno za otroke.
Lahko vsebuje:
Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.
Navodila za pripravo:
2-4 čajne žličke na 250g moke.
Hranilne vrednosti:
na 100g | v 1 porciji | |
---|---|---|
Energija | 968 kJ / 229 kcal | kJ / kcal |
Maščobe | 0,1 g | g |
Nasičene maščobe | 0 g | g |
Ogljikovi hidrati | 47 g | g |
Sladkor | 46 g | g |
Beljakovine | 0,1 g | g |
Sol | 0,0 g | g |
Uporaba:
Za biskvite, kreme, prelive, zmesi za palačinke in pripravo sladoleda.